Advies 2017-01-24T21:17:00+00:00

Dominiek Keizer-van Vliet

In juli 2013 afgestudeerd aan de kunstacademie Minerva in Groningen en werkte als Interieur Architect bij onder andere De Andere Schilder, Vesta Groningen en Studio Woonforum. Ik maak ontwerpen voor particulieren, retail, horeca & bedrijven. ‘Eigenlijk voor iedereen die een persoonlijk op maat gemaakt ontwerp zou willen dat met aandacht is vormgegeven’. Daarnaast probeer ik hier dagelijks op mijn Design & Wonen blog te schrijven over alles op het gebied van interieur. Ook geef ik vaak lezingen op beurzen en werk ik nauw samen met architecten. De architecten nemen de buitenkant voor hun rekening, ik ontwerp samen met mijn collega de binnenkant, waarin alle facetten aanbod komen zoals indeling, routing, lichtplan, materialisatie etc.

Ik heb een passie voor gebouwen, interieurs, materialen & verrassende combinaties. En hou van inspireren en geïnspireerd worden.

Interieuradvies

Persoonlijk advies vinden wij erg belangrijk. Daarom begint elk advies met een vrijblijvend oriënterend gesprek bij je thuis of de ruimte waar het omgaat waarin al je wensen en eisen worden geïnventariseerd en vertaald tot een plan van aanpak. Maar waarin ook een inschatting van de te maken uren wordt besproken. Alles helder en transparant.

Een interieurontwerp is een adviestraject, waarbij vele aspecten aan bod komen. Zoals het uitwerken van het ontwerp doormiddel van plattegronden, moodboards, 3D visualisaties, technische tekeningen, lichtplannen maar ook materiaal, kleur en meubel keuzes. Doordat elke opdracht uniek is kijken wij samen met jou naar de stappen die er nodig zijn om de (woon)wensen te vertalen. Vervolgens zal tijdens dit eerste oriënteerde gesprek duidelijk in kaart gebracht worden wat de gemaakte uren zullen zijn en de kosten daarvan.

Adviesformulier