Binnenkijken in een zelf ontworpen huis

//Binnenkijken in een zelf ontworpen huis

Vol met nieuwe inspiratie kwamen de bewoners van dit huis terug uit Frankrijk. Hun vakantiehuis was de ideale thuis geworden en werd de basis voor hun nog eigen te bouwen woning.

Een aantal woonideeën, zoals houtskeletbouw, betonnen vloeren en kiezelsteentjes in de badkamer (want dat voelt zo lekker aan je voeten), namen ze over het Franse vakantiehuis. De woning moest vooral licht ogen met natuurlijk materialen. Maar ook woonkamer en keuken in één ruimte. Het is zeker gelukt om een stoere sfeer te creëren wat goed gecombineerd wordt met natuurlijke materialen.

Het voordeel van je eigen huis ontwerpen en bouwen is dat je bijvoorbeeld van te voren al kan aangeven waar je inbouwkasten wil plaatsen. In de woonkamer zie je een vakkenkast die is meegenomen met de stuc en kleur van de wanden. Dit geeft een prachtig rustig effect en je kunt al je mooie spullen erin kwijt.

Bron: Vtwonen

About the Author:

Heeft een passie voor gebouwen, interieur, materialen & verrassende combinaties. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden.

Geef een reactie