Ikea & Piet Hein Eek

//Ikea & Piet Hein Eek

Ikea en Piet Hein Eek hebben samen gewerkt aan een prachtige collectie. Begin maart wordt de Jassa-collectie gelanceerd die geïnspireerd is door de fantastische landen Indonesië en Vietnam. Wij kunnen niet wachten tot het in de winkels ligt. Bekijk hieronder de collectie en laat je inspireren!

De Jassa-collectie is een eclectische mix van meubels, textiel en accessoires geïnspireerd op ambachtelijke ontwerp tradities uit Indonesië en Vietnam. De producten zijn stuk voor stuk uniek doordat ze met de hand gemaakt zijn en bestaan uit natuurlijke materialen zoals rotan, bamboe, zeewier en katoen. Omdat er gewerkt is met Vietnamese en Indonesische technieken werden de designers gedwongen zich te verdiepen in een traditionele, zachte manier van werken en moderne productietechnieken los te laten.

De producten zijn stuk voor stuk makkelijk te combineren in je bestaande interieur. De collectie past perfect in een bohemian inrichting, maar gaat ook zeker mooi samen in een strakkere moderne inrichting. Mix bijvoorbeeld de kussens met gave prints op een strakke bank. Of hang juist de bamboe lampen die lijken op Vietnamese lampionnen boven een strakke eettafel. Onze favorieten zijn toch wel de beschilderde borden met een uniek spetter inktmotief en de kussens.

Bron: Ikea

Door | 2017-01-23T14:52:52+00:00 23/01/2017|Categorieën: Gespot|Tags: , , , , , , |0 Reacties

About the Author:

Heeft een passie voor gebouwen, interieur, materialen & verrassende combinaties. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden.

Geef een reactie