Hotspot zaterdag: BY-KEES

//Hotspot zaterdag: BY-KEES

Ontbijt, lunch of een borrel? Het is echt een feestje BY-KEES! Een fijne hotspot die ik gisteren, als echt Friezin, uitprobeerde en absoluut niet mag ontbreken in mijn hotspot zaterdag blog!

Ze staan voor puurheid, passie en beleving en dat vind je terug in de menukaart waar overal bij staat of het bijvoorbeeld suikervrij, veganistisch, glutenvrij, biologisch is. De lekkerste koffies, verschillende theesoorten, keuze uit healthy ontbijtjes, voedzame lunches, zelfgemaakte taartjes, keuze genoeg! Ook hebben ze verse juices en smoothies voor een goede aanvulling op je vitamines. Voor de liefhebber voegen ze er rustig nog een een extra shot gezondheid toe. Zoals een shot “Weerstand” of een “Energie Boost”.

De uitstraling en sfeer van BY-KEES is industrieel en robuust maar vooral: gezellig! Een echte huiskamer in de stad, maar het voelt ook wel een beetje als een strandtent. Op de begane grond vind je zitplekken met lekkere loungebanken, leuke stoeltjes en fijne hangstoelen. Achter in de zaak staat een grote leestafel en naast die leestafel bevindt zich een trap die je naar de eerste verdieping leidt. Ook hier kan je lekker en door een vide hou je connectie met beneden.

BY-KEES is elke dag geopend aan de Vleesmarkt 10 in Heerenveen

About the Author:

Heeft een passie voor gebouwen, interieur, materialen & verrassende combinaties. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden.

Geef een reactie