Binnenkijken in een barn house in Blaricum

//Binnenkijken in een barn house in Blaricum

Een prachtige plek dat helemaal verscholen is van de straat, maar toch vlak bij het dorp. De bewoners ontwerpen uiteindelijk zelf deze heerlijke ruime, lichte familiehuis nadat ze twee jaar opzoek zijn gegaan. Ze kochten een stuk grond en gingen bouwen. Enige eis van de gemeente was dat het nieuwe huis in de stijl van de omgeving wordt gebouwd.

De bewoners zagen meteen mogelijkheden; ‘Ik zag meteen voor me hoe ik als het ware twee huizen in elkaar zou schuiven met elk hun eigen punt. Aan de voorkant zie je maar één dak. Dan lijkt het huis wat ingetogen, traditioneel en kleiner dan het is. Aan de achterkant zie je twee punten en is het verrassend strak en modern met een glazen gevel, waardoor het binnen heerlijk licht is geworden.’ De materiaalkeuzes die gebruikt zijn maken dit huis een ruime, licht, stoer maar vooral gezellig familiehuis.

02-barn

03-barn

04-barn

05-barn

06-barn

07-barn

08-barn

09-barn

10-barn

11-barn

Bron: Vtwonen

Door | 2016-11-22T17:27:00+00:00 10/10/2015|Categorieën: Interieur|Tags: , , , , , , , , , , , , |0 Reacties

About the Author:

Heeft een passie voor gebouwen, interieur, materialen & verrassende combinaties. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden.

Geef een reactie