Haal de winter in huis met een passend vloerkleed

//Haal de winter in huis met een passend vloerkleed

Bij elk seizoen hoort een andere sfeer en beleving. De sfeer in je huis verandert vaak mee met het seizoen. Zo ook nu in de herfst, van lekker veel buiten trekken we ons meer terug naar binnen. En dat vraagt weer om een andere styling van je interieur. Door te spelen met verschillende accessoires en een ander vloerkleed ontstaat er een hele andere uitstraling zonder de basis, de grote meubelen te vervangen.

Met een vloerkleed haal je letterlijk de warmte in huis. Een kleed vormt door zijn textuur en comfort een mooie aanvulling op je interieur. Bij de zithoek wordt vaak gekozen voor een vloerkleed dit omdat een vloerkleed alle elementen met elkaar verbindt. De bank, fauteuils en verschillende bijzettafels worden door het vloerkleed met elkaar verbonden. Je creëert als het ware een echt wooneiland en alle objecten die erop of bij staan horen bij elkaar en vormen een geheel.

Voor elk seizoen en elk interieur is wel een passend vloerkleed te vinden. Van bijvoorbeeld een koeienhuid, hoogpolig, handgeknoopte of vintage Perzische tapijt er is altijd een die past in jouw interieur. Hieronder vind je verschillende vloerkleden passend bij het seizoen van nu; de herfst!

02-kelim

03-perzisch

04-geknoopt

05-rond

06-modern

07-patchwork

08-koeienhuid

09-hoogpolig

10-grafisch

About the Author:

Heeft een passie voor gebouwen, interieur, materialen & verrassende combinaties. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden.

Geef een reactie