Woontrend: Stijlen mix

/, Interieur, Styling/Woontrend: Stijlen mix

Een van de populairste woontrends is een mix van alle stijlen, geïnspireerd op vroeger, maar in een nieuw jasje. Klassiek, modern, romantisch, retro het maakt niet uit, combineer alles met elkaar want het kan. Voor enige houvast vind je hier onze tips!

Kies je meest bijzondere en mooiste items in je huis uit alle stijlperiodes en voeg ze samen. Zo creëer je het beste uit alle stijlen met elkaar. Combineer die design tafel met bijvoorbeeld een klassieke stolp.

Voer één van je grootste meubel of object uit in één stijl. En voeg subtiel iets van de andere stijlen toe met de rest van de objecten. Hierdoor voorkom je dat alle objecten teveel aandacht vragen en elkaar zullen overschreeuwen.

Mix niet alleen de stijlen met elkaar maar ook verschillende materialen die zich kenmerken uit die tijd. Leer, velours, marmer, hout en jute zijn prachtige verrassende materialen die elkaar enorm versterken.

Speel met donkere kleuren in de woning en je krijgt een mooie spanning in huis waarin in kleur, materialen en vormgeving uit verschillende stijlen prachtig in uitkomen.

Bron: Pinterest

About the Author:

Heeft een passie voor gebouwen, interieur, materialen & verrassende combinaties. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden.

Geef een reactie