De keuken als kloppend hart

//De keuken als kloppend hart

De grenzen tussen keuken-, eet en woonkamer vervagen. De functies vloeien in elkaar over en je ziet steeds minder dat elke ruimte zijn eigen specifieke functie heeft. De keuken als kloppend hart van je huis, dat is de trend.

Door te werken met tijdloze stoere en warme materialen die goed op elkaar afgestemd zijn creëer je rust en eenheid in de keuken. Beton, staal & hout zijn fijne materialen voor een stoere, warme en moderne keuken. Het rustieke van hout en het stoere industriële karakter van beton vormen een perfecte basis voor in de keuken. Door te werken met gekleurde keukenaccessoires, die je gemakkelijk een wisselt, geef je de keuken een verrassend en eigentijds karakter mee.

De grote eettafel mag zeker niet ontbreken en is echt onderdeel geworden van de keuken. Er wordt niet alleen aan gegeten en lang na getafeld, maar ook aan gewerkt, huiswerk gemaakt, mails gecheckt, kranten doorgenomen, boeken gelezen of spelletjes gespeeld.

Keuken-02

Keuken-03

Keuken-04

Keuken-05

Keuken-06

Keuken-07

Keuken-08

Keuken-09

Keuken-10

Door | 2016-11-22T17:30:56+00:00 19/11/2014|Categorieën: Keukens|Tags: , , , , , , , , , , |1 Reactie

About the Author:

Heeft een passie voor gebouwen, interieur, materialen & verrassende combinaties. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden.

Eén reactie

  1. Kitchenwalls 19 november 2014 om 9:49 pm - Antwoorden

    Prachtige sfeervolle keukens! Maar ik mis toch een KitchenWalls behangetje 🙂

Geef een reactie