Naturel

/Voeg code toe voor de </head> tag.Naturel

Binnenkijken in een bungalow in Leeuwarden

Door | 2014-07-30T20:02:11+00:00 30/07/2014|Categorieën: Interieur|Tags: , , , , , , |

Terug naar de basis was het uitgangspunt voor de bouw van deze bungalow in Leeuwarden. Om dit te realiseren zijn prachtige pure materialen gebruikt zoals hout en beton. Organische vormen zoals de ronde eettafel past helemaal in het concept van deze woning en geeft het interieur een verrassende twist. Bron: Vtwonen

Binnenkijken in ‘Huys’ van Piet Boon

Door | 2014-06-24T21:12:47+00:00 25/06/2014|Categorieën: Interieur|Tags: , , , , , |

In een prachtig gebouw uit 1917 bevindt zich dit appartement ‘Huys’ in New York. Piet Boon creëerde het totaalconcept voor het hele gebouw waar 58 luxe appartementen zijn gerealiseerd en waar Huys één van is. Door de grote hoge ramen is Huys een lekker licht appartement. Dit wordt nog eens extra versterkt door het materiaal gebruik zoals de licht eiken houtenvloer, de strak afgewerkte muren en de naturel tinten van de meubels. Bron: Piet Boon & Cmore

Binnenkijken in een mooi appartement in een Zweedse boerderij

Door | 2014-01-03T21:00:31+00:00 03/01/2014|Categorieën: Interieur|Tags: , , , , |

Voor dit mooie gerenoveerd appartement in een Zweedse boerderij is gekozen voor een naturel interieur. Dit is een mooie voorbeeld van hoe belangrijk de basis van een goede vloer en wandafwerking is. Door de grijze gietvloer gecombineerd met de witte wanden volgt de rest van het interieur vanzelf. Er is gewerkt met mooie huiden en veel textiel om het interieur een fijne warme sfeer mee te geven. Bron: The Style Files

Nederlands familiehuis

Door | 2013-11-14T12:39:48+00:00 14/11/2013|Categorieën: Interieur|Tags: , , , , , |

Aan de rand van Amsterdam ligt dit prachtige familiehuis. Het familiehuis is ontworpen door Piet Boon en de tuin, die perfect aansluit bij het huis, is ontworpen door Piet Oudolf. Kenmerkend voor de ontwerpstijl van Piet Boon zijn de zichtlijnen, hoge achter elkaar geplaatste taats deuren en de consequent doorgevoerde symmetrie. Daardoor ontstaan rust en harmonie en een gevoel van ruimtelijkheid. Door het gebruik van natuurlijke materialen en een rustig kleurbeeld is het huis tijdloos. De begane grond en de tuin lopen naadloos in elkaar over. Ook dit geeft weer een gevoel van ruimtelijkheid. Bron: Piet Boon